Høstens foreldremøter

Foreldreskole2018

Hei alle sammen!

Nå er det på tide å gjennomføre høstens foreldremøter på Granstangen skole. Vi gleder oss! Det blir annerledes enn tidligere år med stort fokus på smittevern og trygghet i forbindelse med covid-19. Vi ber derfor om:

• Kun 1 foresatt møter opp fra hver familie. Elevene kommer ikke til dette møtet.
  • Gå inn den inngangen vi har beskrevet under
  • Hold god avstand til andre foresatte på oppmøtestedet, og gå rett til anvist plass
  • Ikke kom hvis du er syk eller hoster/har rennende nese. Det gjelder selvfølgelig ikke allergier.
  • Kom presis slik at alle beskjeder vi meddeler innledningsvis på møtet kommer med
  • Spør en ansatt med vest hvis det er noe du lurer på
  • Etter fellesmøtet går hver foresatt med sin kontaktlærer opp til eget rom. Gruppene vil da bestå av maks. 16 mennesker i hvert klasserom. Hold god avstand også i klasserommene.
  • Vi må ha oversikt over alle som melder seg på og møter opp. Våre kontaktlærere vil ringe dere for påmelding i forkant av møtene. Meld avbud i forkant dersom dere ikke kan komme

Kunnskapstrappa: Vi samler totalt 60 personer i Kunnskapstrappa til disse møtene. Dette rommet har kapasitet til omkring 200 mennesker. Det er god plass, og mulighet for å holde 1 meters avstand til alle. Hvis du er i risikosonen eller ønsker å sitte spesielt adskilt fra resten, kan du sitte på stolene som vi setter opp på siden. Du går inn skolens hovedinngang ved ankomst.

Gymsalen: Vi samler totalt 60 personer i gymsalen. Dette rommet har kapasitet til 150 mennesker. Vi setter opp stoler på forhånd med god avstand mellom hver stol og rekke. Du bruker inngangen til gymsalen ned mot Gransletta barnehage ved ankomst.

Vi oppfordrer til å bruke munnbind dersom du har, selv om dette ikke er pålagt eller forventes.

8.trinn – uke 36

Onsdag 02. september

8A og 8B i gymsalen kl. 17.30 – 18.45

8C og 8D i Kunnskapstrappa kl. 19.00 – 20.15

9.trinn – uke 37

Onsdag 09.september

9A og 9B i gymsalen kl. 17.30 – 18.45

9C og 9D i Kunnskapstrappa kl. 19.00 – 20.15

10.trinn – uke 38

Tirsdag 15. september

10A, 10B i Kunnskapstrappa kl. 17.30 – 18.45

10C, 10D i gymsalen kl. 19.00 – 20.15

Torsdag 17.september:

10E i Kunnskapstrappa kl. 17.30 – 18.45

Vi takker dere for samarbeidsvilje og støtte!