Hvor fornøyd er du med ditt barns skolemiljø?

Undervisning 2017

Hva er foreldreundersøkelsen?

• Foreldreundersøkelsen er en nettundersøkelse utarbeidet av Utdanningsdirektoratet.
  • Gjennomføres i Osloskolen fra 12. mars til 15. april 2018.

Hvordan kan du svare på foreldreundersøkelsen?

• Én foresatt per barn vil få e-post og SMS med lenke til undersøkelsen.
  • Undersøkelsen sendes ut av Utdanningsetaten; ikke av skolen din.Har du flere barn, vil du få én svarlenke pr. barn.
  • Du kan svare med mobiltelefon, nettbrett eller PC.
  • Det vil ta ca. 5–10 minutter å svare på undersøkelsen.

Hvem gjelder undersøkelsen for?

• Foreldre og foresatte til elever fra 1. trinn til og med Vg1 vil få invitasjon til å delta.

Hva spør vi om?

• Undersøkelsen handler først og fremst om din oppfatning av ditt barns trygghet og trivsel; det vil si skolemiljøet. Andre temaer som støtter opp under trygghet og trivsel, er støtte fra lærer og samarbeidet mellom skolen og hjemmet.

Personvern

• Alle svar i Foreldreundersøkelsen blir behandlet konfidensielt og vil kun inngå i skolens samlede resultater.
  • Foresattes tilbakemelding er svært viktig for at vi skal utvikle en enda bedre skole for alle.
  • Vi oppfordrer alle foresatte til å svare på undersøkelsen. Din tilbakemelding er viktig for oss!